‘Ze staan altijd
voor mij klaar,
ook buiten werktijd.’

Tel:  085 – 48 33 288

Over MdB

MdB staat voor Meijer den Braber vof, het bedrijf dat Martin Meijer en zijn partner Anita den Braber samen runnen.
Op 1 april 1999 begon Anita haar eigen salarisservice, toen nog gewoon aan huis . Vanaf het moment dat zij en Martin hun krachten én hun vakgebieden bundelden, ging het snel. MdB groeide in Mijdrecht uit tot een volwaardig administratiekantoor, waar ondernemers terecht kunnen met al hun vragen op het gebied van administratie, belastingen, advies, salarissen en personeel. Die groei kreeg eind 2016 een extra impuls, toen de samenwerking met Schmidt Accountancy en Belastingadviseurs en Idema Boekhouding en Belastingadvies haar beslag kreeg. Sindsdien opereren de drie bedrijven onder de naam MdB. Ondernemers en particulieren zijn hier van harte welkom.

ruim 20 jaar ervaring

administratie, belastingen, advies, salarissen en personeel

8  enthousiaste specialisten staan voor je klaar

Kernwaarden

Betrouwbaar

Wij zijn betrouwbaar, weten waar we het over hebben en daar handelen we op. Natuurlijk gaan er wel eens dingen mis. Maar dan lossen we ze op. Verrassend snel ook nog.

Ondernemend

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en lossen dingen graag op. Ook als ze soms onmogelijk lijken. Stiekem vinden we dat het leukst. Dan zijn we écht van waarde. We zijn betrokken, maar kunnen niet de gehele verantwoording dragen.

Deskundigheid

Wij weten waar we het over hebben. We leveren hoge kwaliteit. Niet alleen op het gebied van administratie, maar ook op het gebied van personeel, financiën en belasting. Soms leren we van onze fouten. Daar worden we alleen maar wijzer van.

Snelheid

Wij zijn snel in het beantwoorden van vragen en in het geven van vakkundig advies. Dat betekend ook dat onze interne organisatie snel functioneert.

Positiviteit

Wij houden van een positieve vibe. Ook als er soms problemen zijn die helemaal niet zo gezellig zijn, dan geven we extra aandacht. Door onze houding nemen we intern en extern mensen op een fijne manier mee.

MdB Financieel facts

Iedereen is welkom bij MdB. Van de “kleine” aangifte inkomstenbelasting, tot aan de vermogende particulier, van “kleine” zelfstandige tot grote ondernemingen in het midden en kleinbedrijf. De eenpitter, de vennootschappen onder firma, de maatschappen van bijvoorbeeld advocaten en tandartsen, de “oude”’ stamrecht B.V.’s tot aan de grote samenwerkingsverbanden tussen verschillend B.V.’s. Ook de sportverenigingen en stichtingen zijn bij ons op het jusite adres.

%

Zakelijke cliënten

Aangiftes

Loonstroken p/m

Boekhoudkundige cliënten